BITUMIKATTO ELI KUMIBITUMIKERMIKATTO

Bitumikatto sopii kaikkiin rakennuskohteisiin.

Bitumikatto on turvallinen valinta. Sen karhea pintatekstuuri helpottaa katolla liikkumista, eikä lumi pääse talvella luistamaan alas katolta, vaan poistuu ainoastaan sulamisen kautta. Bitumi on materiaalina myös säätä ja kulutusta kestävä.

Kattotuotevalikoimamme on laaja. Opastamme sinua mielellämme valitsemaan tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kumibitumikermikatto on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto laadukkaiden ja nykyaikaisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi eri vaihtoehdoista. Voit myös huoletta pyytää tarjouslaskelman. Toteutamme bitumikatot ja muut kattosaneeraukset aina asiakkaan kanssa huolellisesti yhdessä tehdyn suunnitelman pohjalta. 

Ota yhteyttä »

Meiltä bitumikatto ammattitaidolla - Noxite ilmaa puhdistava kateratkaisu   Viherkatto

Noxite - ilmaa puhdistava kateratkaisu & bitumikatto viherkattona.

Bitumikatot ovat aina sopiva vaihtoehto

Äänetön, kevyt ja luistamaton bitumikatto soveltuu erimuotoisille kattorakenteille tiiviytensä ja työstettävyytensä ansiosta. Lumi ja jää eivät pääse putoamaan katolta yllättäen. Nykyiset kumibitumikermit soveltuvat suomalaiseen ilmastoon kestäen lämpötilan vaihtelut, kivisiroite suojaa kermiä UV-säteilyltä ja rasitukselta antaen sille värin sekä lisäten paloturvallisuutta. Katon ainoat huoltotoimenpiteet ovat säännölliset tarkastukset keväällä ja syksyllä, jolloin se puhdistetaan pehmeällä harjalla liasta ja roskasta.

Sammaleen poisto bitumikatolta

Sammaleen ja kasvuston poistoon kumibitumikermikatolta on tarjolla nestemäinen biologisesti hajoava kattopesu.

Hanki Kallio & Virtala Oy:ltä kumbitumikermien ja kermikattojen lisäksi myös huopakatto tai huopakaton korjaus!


Jyrkkä bitumikatto

Jyrkät bitumikatot

Jyrkkien kattojen bitumikatteita ovat bitumikattolaatat, kolmiorimakatteet ja tiivissaumakatteet. Valikoimassamme on luontoon sulautuvia malli- ja värivaihtoehtoja on runsaasti.

Loiva bitumikatto

Loivat bitumikatot

Loivilla katoilla ammattimaisessa urakoinnissa käytetään SBS modifioituja kumibitumikermejä. SBS-kumi parantaa erityisesti bitumikermin kylmäominaisuuksia ja tekee bitumimassasta elastisen. Ratkaisuna ovat kaksikermikate tai yksikermikate katon kaltevuuden mukaisesti käyttöluokittain.

Bitumikaton sokkeli

Bitumikaton sokkeli

Sokkelin eli perusmuurin vedeneristys Radon/SokkeliPolar kumibit


BITUMIKERMIT JA KATERATKAISUT

Icopal Top Noxite

Icopal Top Noxite on ekologinen ympäristöystävällinen ilman typenoksidipäästöjä puhdistava kateratkaisu, jossa titaanioksidi-pinnoite on yhdistetty luonnonkivisirotteeseen. UV-säteily aktivoi titaanioksidin, joka toimii katalyyttina ja muuntaa typenoksidit vähäiseksi määräksi nitraattia. Nitraatti huuhtoutuu katolta sadeveden mukana. Veden nitraattipitoisuus on pienempi kuin kivennäisvedessä. Vaalean värinsä ansiosta Noxite-kate vähentää rakennuksen energiankulutusta, jolloin kesällä jäähdytykseen käytettävän energian tarve vähenee. Tuoteperheeseen kuuluvat Polar Top Noxite pintakermi ammattikäyttöön, TopSafe Noxite omatoimirakentajalle sopiva tiivissaumakate ja PlanoPro kattolaatta.

Icopal Metallic

Icopal Metallic on hitsattava kumibitumikermi, jossa on näyttävä metallipinnoite. Pinnoitevaihtoehtoja on kolme: alumiini, kupari tai ruostumaton teräs. Metallic asennetaan aina aluskermin päälle, jonka kiinnitystapa valitaan alustan mukaan. Kate on paloturvallinen materiaali ja soveltuu bitumikatteen palokatkoksi.

Icopal Green

Icopal Green Viherkattoratkaisu on ekologinen ja esteettinen valinta, joka sulauttaa rakennuksen kauniisti ympäristöönsä. Ratkaisu sopii loivien ja jyrkkien viherkattojen vedeneristykseen sekä salaojituskerrokseen. Parantaa lämmöneristystä, viilentää helteellä, auttaa hulevesien hallinnassa sitomalla sadevettä ja vaimentaa melua. Rakennuksissa on mahdollisuus ottaa katto hyötykäyttöön rakentamalla viherkeidas puutarhoineen. Viherkatto muodostuu juurisuojatusta vedeneristyksestä salaojakerroksesta ja kasvualustasta.


OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ

040 5314 031   -

Copyright © 2018 Kallio & Virtala Oy