Kattohuolto Varsinais-Suomi ja Etelä-Satakunta

Varaa kattohuolto kattoalan konkarilta Varsinais-Suomessa tai Etelä-Satakunnassa. Tarkastamme huopa- tai bitumikaton ja kourujen kunnon, ja puhdistamme ne roskista ja sammalesta. Huollamme kattoja ympäri vuoden, joten varaa aikasi nyt.

Miksi säännöllinen kattohuolto kannattaa?

Säännöllinen kattohuolto nostaa katon elinikää merkittävästi, sillä katto pysyy hyvässä kunnossa ja orastavat ongelmat nähdään varhaisessa vaiheessa. Silti moni jättää huollon tekemättä ja törmää myöhemmin isompiin ja kalliimpiin ongelmiin.

Kattohuolto sisältää katon silmämääräisen tarkastuksen, jolloin havaitaan alkavat reiät ja vuodot. Samalla katto ja sadevesijärjestelmä puhdistetaan roskista, jotta ne eivät aiheuta vahinkoa. Esimerkiksi tukkeutunut kouru tai syöksytorvi voi aiheuttaa pahan vesivahingon, jos vesi pääsee tulvimaan rakenteisiin. Roskat kerätään katolta varovasti ja sammalet harjataan kevyesti, jotta katon pinta ei vahingoitu. Lue lisää sammaleen poisto katolta -sivultamme.

Jos huollon yhteydessä huomataan puutteita, teemme tarjouksen korjaustöistä. Jos katto on erittäin heikossa kunnossa, vaihtoehtona on laajempi kattokorjaus tai katon uusiminen.

Kattopesu osana huopakaton tai bitumikaton huoltoa

Toteutamme huopa- ja bitumikattojen pesut osana kattohuoltoa. Käytämme vain tarkoitukseen sopivia välineitä ja kattopesuaineita sekä äärimmäistä huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta emme vahingoita kattoa. Katto puhdistetaan ensin roskista ja tarkastetaan vuotokohdat, jonka jälkeen se pestään käsin tai painepesurin avulla, matalalla paineella. Jos katto on ollut kauan huoltamatta, se voi vaatia erityiskäsittelyä, jotta kaikki kasvusto saadaan irti.

Katon pesu kannattaa toteuttaa säännöllisesti, sillä sen avulla katto pysyy hyvässä kunnossa, toimivana, vesitiiviinä ja pitkäikäisenä. Samalla rakennuksen ulkoasu säilyy siistinä. Säännöllisellä huollolla katto voi saada jopa vuosikymmeniä lisää elinikää. Jos kattoa ei pestä ja huolleta säännöllisesti, sammalet ja jäkälät saavat kasvaa sen pinnalla vapaasti. Ei-toivottu kasvusto alkaa ajan myötä vaikuttamaan katon vedenpitävyyteen ja se voi aiheuttaa kalliita vaurioita. 

Kallio & Virtala on kattosi asialla

Olemme Etelä-Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa toimiva kattoalan ammattilainen, jolle kattojen hyvä kunto ja pitkä ikä ovat erityisen tärkeitä asioita. Huollamme ja pesemme bitumikattoja pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla, laadukkaalla asiakaspalvelulla ja pidämme työympäristömme siistinä.

Älä odota niin kauan, että katossa on jotain korjattavaa vaan toimi ennakoivasti. Kattohuolto ja katon pesu 1-2 kertaa vuodessa pitävät katon hyvässä kunnossa, ja vältyt isommilta remonteilta. Pyydä ammattilainen paikalle, niin saat pitkäikäisen ja toimivan katon!

Copyright © 2024 Kallio & Virtala Oy