BITUMIKATTO ELI KUMIBITUMIKERMIKATTO

Bitumikatto on turvallinen valinta monelle talolle. Kansankielellä puhutaan myös huopakatosta, joka on sama asia kuin bitumikatto. Katosta tekee turvallisen materiaalin karheus ja pito. Bitumikermin karhea pintatekstuuri helpottaa katolla liikkumista, eikä lumi pääse talvella luistamaan alas bitumikatolta vaan poistuu ainoastaan sulamisen kautta. Huopakatto on myös säätä ja kulutusta kestävä.

Bitumikatto on kestävä valinta, jonka asentaminen vaatii materiaalituntemusta ja kädentaitoa. Kattotuotevalikoimamme on laaja, joten löydät meiltä varmasti sopivan bitumikaton. Opastamme sinua mielellämme valitsemaan tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kumibitumikermikatto on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto laadukkaiden ja nykyaikaisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi eri bitumikattojen vaihtoehdoista. Vaihtoehtoja ovat esimerkiksi perinteinen huopakatto ja palahuopakatto. Voit myös pyytää meiltä tarjouslaskelman. Bitumikatto ja muut kattosaneeraukset tehdään aina asiakkaan kanssa huolellisesti yhdessä tehdyn suunnitelman pohjalta. 

Noxite – ilmaa puhdistava kateratkaisu & bitumikatto viherkattona.

Bitumikatto on aina sopiva vaihtoehto

Bitumikatto on äänetön, kevyt ja luistamaton valinta, joka soveltuu erimuotoisille kattorakenteille tiiviytensä ja työstettävyytensä ansiosta. Lumi ja jää eivät pääse putoamaan katolta yllättäen. Nykyiset kumibitumikermit soveltuvat suomalaiseen ilmastoon kestäen lämpötilan vaihtelut, kivisiroite suojaa bitumikattoa UV-säteilyltä ja rasitukselta antaen sille värin sekä lisäten paloturvallisuutta. Huopakatto on myös helppo huoltaa, koska ainoat huoltotoimenpiteet ovat säännölliset tarkastukset keväällä ja syksyllä, jolloin bitumikatto puhdistetaan pehmeällä harjalla liasta ja roskasta.

Sammaleen poisto bitumikatolta

Kasvuston ja sammaleen poistoon kumibitumikermikatolta on tarjolla nestemäinen biologisesti hajoava kattopesu.

Hanki Kallio & Virtala Oy:ltä kumbitumikermien ja bitumikaton lisäksi myös huopakatto tai huopakaton korjaus!

Jyrkkä bitumikatto

Jyrkkien kattojen bitumikatteita ovat bitumikattolaatat, kolmiorimakatteet ja tiivissaumakatteet. Valikoimassamme on runsaasti luontoon sulautuvia malli- ja värivaihtoehtoja.

Loiva bitumikatto

Loivalla bitumikatolla käytetään ammattimaisessa urakoinnissa SBS modifioituja kumibitumikermejä. SBS-kumi parantaa erityisesti bitumikermin kylmäominaisuuksia ja tekee bitumimassasta elastisen. Ratkaisuna ovat kaksikermikate tai yksikermikate katon kaltevuuden mukaisesti käyttöluokittain.

Bitumisokkeli

Sokkelin eli perusmuurin vedeneristys Radon/SokkeliPolar kumibit. Bitumikatossa käytettävä huopa sopii myös sokkelin vedeneristykseen.

BITUMIKERMIT JA KATERATKAISUT

Icopal Top Noxite -bitumikatto

Bitumikatto voidaan rakentaa käyttäen materiaalina erilaisia bitumikermejä. Icopal Top Noxite on ekologinen ja ympäristöystävällinen ilman typenoksidipäästöjä puhdistava bitumikatto, jossa titaanioksidi-pinnoite on yhdistetty luonnonkivisirotteeseen.

UV-säteily aktivoi bitumikatossa titaanioksidin, joka toimii katalyyttina ja muuntaa typenoksidit vähäiseksi määräksi nitraattia. Nitraatti huuhtoutuu bitumikatolta sadeveden mukana. Veden nitraattipitoisuus on pienempi kuin kivennäisvedessä. Vaalean värinsä ansiosta Noxite-kate vähentää rakennuksen energiankulutusta, jolloin kesällä jäähdytykseen käytettävän energian tarve vähenee. Tuoteperheeseen kuuluvat Polar Top Noxite pintakermi ammattikäyttöön, TopSafe Noxite omatoimirakentajalle sopiva tiivissaumakate ja PlanoPro kattolaatta.

Icopal Metallic -bitumikatto

Icopal Metallic on hitsattava kumibitumikermi, joka antaa bitumikatolle näyttävän ja kauniin metallipinnoitteen. Pinnoitevaihtoehtoja on kolme: alumiini, kupari tai ruostumaton teräs. Metallic asennetaan aina aluskermin päälle, jonka kiinnitystapa valitaan alustan mukaan. Kate on paloturvallinen materiaali ja soveltuu bitumikaton palokatkoksi.

Icopal Green -bitumikatto

Icopal Green Viherkattoratkaisu on puolestaan ekologinen ja esteettinen bitumikatto, joka sulauttaa rakennuksen kauniisti ympäristöönsä. Ratkaisu sopii loivien ja jyrkkien viherkattojen vedeneristykseen sekä salaojituskerrokseen. Bitumikatto parantaa lämmöneristystä, viilentää helteellä, auttaa hulevesien hallinnassa sitomalla sadevettä ja vaimentaa melua. Rakennuksissa on mahdollisuus ottaa bitumikatto hyötykäyttöön rakentamalla viherkeidas puutarhoineen. Viherkatto muodostuu juurisuojatusta vedeneristyksestä salaojakerroksesta ja kasvualustasta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ BITUMIKATOSTA

Kallio & Virtalan asentama bitumikatto on laadukas ja ammattitaidolla rakennettu. Kysy meiltä lisää kattotöistä tai jätä tarjouspyyntö!

Copyright © 2024 Kallio & Virtala Oy