BITUMIKATTO ELI KUMIBITUMIKERMIKATTO

Bitumikatto on turvallinen valinta. Sen karhea pintatekstuuri helpottaa katolla liikkumista, eikä lumi pääse talvella luistamaan alas bitumikatolta, vaan poistuu ainoastaan sulamisen kautta. Bitumi on materiaalina myös säätä ja kulutusta kestävä.

Bitumikatto on kestävä valinta, jonka asentaminen vaatii materiaalituntemusta ja kädentaitoa. Kattotuotevalikoimamme on laaja2, joten löydät varmasti sopivan bitumikaton. Opastamme sinua mielellämme valitsemaan tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kumibitumikermikatto on erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto laadukkaiden ja nykyaikaisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi eri vaihtoehdoista. Voit myös huoletta pyytää tarjouslaskelman. Toteutamme bitumikatot ja muut kattosaneeraukset aina asiakkaan kanssa huolellisesti yhdessä tehdyn suunnitelman pohjalta. 

Noxite – ilmaa puhdistava kateratkaisu & bitumikatto viherkattona.

Bitumikatot ovat aina sopiva vaihtoehto

Bitumikatto on äänetön, kevyt ja luistamaton valinta, joka soveltuu erimuotoisille kattorakenteille tiiviytensä ja työstettävyytensä ansiosta. Lumi ja jää eivät pääse putoamaan katolta yllättäen. Nykyiset kumibitumikermit soveltuvat suomalaiseen ilmastoon kestäen lämpötilan vaihtelut, kivisiroite suojaa kermiä UV-säteilyltä ja rasitukselta antaen sille värin sekä lisäten paloturvallisuutta. Katon ainoat huoltotoimenpiteet ovat säännölliset tarkastukset keväällä ja syksyllä, jolloin se puhdistetaan pehmeällä harjalla liasta ja roskasta.

Sammaleen poisto bitumikatolta

Sammaleen ja kasvuston poistoon kumibitumikermikatolta on tarjolla nestemäinen biologisesti hajoava kattopesu.

Hanki Kallio & Virtala Oy:ltä kumbitumikermien ja kermikattojen lisäksi myös huopakatto tai huopakaton korjaus!

Jyrkät bitumikatot

Jyrkkien kattojen bitumikatteita ovat bitumikattolaatat, kolmiorimakatteet ja tiivissaumakatteet. Valikoimassamme on luontoon sulautuvia malli- ja värivaihtoehtoja on runsaasti.

Loivat bitumikatot

Loivilla katoilla ammattimaisessa urakoinnissa käytetään SBS modifioituja kumibitumikermejä. SBS-kumi parantaa erityisesti bitumikermin kylmäominaisuuksia ja tekee bitumimassasta elastisen. Ratkaisuna ovat kaksikermikate tai yksikermikate katon kaltevuuden mukaisesti käyttöluokittain.

Bitumikaton sokkeli

Sokkelin eli perusmuurin vedeneristys Radon/SokkeliPolar kumibit

BITUMIKERMIT JA KATERATKAISUT

Icopal Top Noxite

Bitumikatto voidaan rakentaa erilaisia bitumikermejä apuna materiaalina käyttäen. Icopal Top Noxite on ekologinen ja ympäristöystävällinen ilman typenoksidipäästöjä puhdistava kateratkaisu, jossa titaanioksidi-pinnoite on yhdistetty luonnonkivisirotteeseen.

UV-säteily aktivoi titaanioksidin, joka toimii katalyyttina ja muuntaa typenoksidit vähäiseksi määräksi nitraattia. Nitraatti huuhtoutuu katolta sadeveden mukana. Veden nitraattipitoisuus on pienempi kuin kivennäisvedessä. Vaalean värinsä ansiosta Noxite-kate vähentää rakennuksen energiankulutusta, jolloin kesällä jäähdytykseen käytettävän energian tarve vähenee. Tuoteperheeseen kuuluvat Polar Top Noxite pintakermi ammattikäyttöön, TopSafe Noxite omatoimirakentajalle sopiva tiivissaumakate ja PlanoPro kattolaatta.

Icopal Metallic

Icopal Metallic on hitsattava kumibitumikermi, joka antaa bitumikatolle näyttävän ja kauniin metallipinnoitteen. Pinnoitevaihtoehtoja on kolme: alumiini, kupari tai ruostumaton teräs. Metallic asennetaan aina aluskermin päälle, jonka kiinnitystapa valitaan alustan mukaan. Kate on paloturvallinen materiaali ja soveltuu bitumikatteen palokatkoksi.

Icopal Green

Icopal Green Viherkattoratkaisu on puolestaan ekologinen ja esteettinen valinta, joka sulauttaa rakennuksen kauniisti ympäristöönsä. Ratkaisu sopii loivien ja jyrkkien viherkattojen vedeneristykseen sekä salaojituskerrokseen. Parantaa lämmöneristystä, viilentää helteellä, auttaa hulevesien hallinnassa sitomalla sadevettä ja vaimentaa melua. Rakennuksissa on mahdollisuus ottaa bitumikatto hyötykäyttöön rakentamalla viherkeidas puutarhoineen. Viherkatto muodostuu juurisuojatusta vedeneristyksestä salaojakerroksesta ja kasvualustasta.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄÄ BITUMIKATOSTA

Copyright © 2023 Kallio & Virtala Oy