Kattoremontti ja kattohuolto Uusikaupunki, Rauma ja lähiseutu

Kallio & Virtala toteuttaa varmalaatuisen kattoremontin kokenein ottein Uudessakaupungissa, Raumalla ja lähiseudulla uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin. Toimimme ympäri vuoden laadukkaiden bitumi- ja huopakattojen hyväksi! Ota meihin yhteyttä, niin tulemme kartoituskäynnille arvioimaan kattoremontin tarpeen ja laajuuden.

Kattoremontti korjaamalla tai uusimalla

Teemme bitumi- ja huopakattojen asennusta, korjausta ja huoltoa sekä uudisrakennusten vedeneristämistä laadukkaalla työnjäljellä ja kestävillä materiaaleilla. Olemme parempien kattojen asialla ja tähtäämme siihen, että katon elinikä on mahdollisimman pitkä. Säännöllisellä huollolla ja ennakoivilla korjaustoimilla bitumikatto pysyy hyvänä vuosikymmeniä. Tärkeää on myös, että se tehdään alunperin oikein ja laadukkaasti.

Asennamme bitumikaton kaikkien määräysten mukaan ja takaamme hyvän ilmanvaihdon, toimivat vedeneristeet ja -poistot sekä näyttävän lopputuloksen. Uusi katto nostaa kiinteistön arvoa ja parantaa yleisilmettä. Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin katsotaan yhdessä, millainen kattoremontti on tarpeen. Meillä hoituu kattoremontti ja kattohuolto Uusikaupunki – Rauma alueilla sekä lähiseuduilla.

Huopakatto vai bitumikatto?

Huopa on kevyt ja äänetön vaihtoehto, joka ei luista. Sitä on helppo työstää ja se on tiivis. Huopakatto pysyy oikein huollettuna hyvänä jopa 50 vuotta. Se kestää erittäin hyvin Suomen vaihtelevia säitä. Myös bitumikatto on luistamaton, tiivis ja kestää vaihtelevia sääolosuhteita. Kumibitumikattokermi on kustannustehokas ja nykyaikainen vaihtoehto monelle asiakkaalle, jolle kattoremontti on ajankohtainen.

Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin etsimme juuri sinulle parhaan ja toimivimman ratkaisun. Kattoremontti kannattaa aina teettää kokeneella toimijalla, joka tekee tarkkaa asiantuntijatyötä ja ottaa myös asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon. Remontoimme sekä jyrkkiä että loivia kattoja. Meiltä onnistuu myös sammaleen poisto katolta.

Kallio & Virtala pitkäikäisten kattojen asialla

Kallio & Virtala hoitaa kattoremontit Varsinais-Suomessa ja Etelä-Satakunnassa, eli pääsääntöisesti alueella Uusikaupunki ja Rauma. Olemme kattoalan pitkäaikainen ammattilainen ja perheyritys, joka seisoo arvojensa takana: laatu, oikeat työtavat, turvallisuus ja CE-merkityt tuotteet ovat meille tärkeitä asioita. 

Haluamme vaalia vanhaa ja teemme kattohuoltoja läpi vuoden. Teemme myös uusia kattoja saneeraus- ja uudiskohteisiin. Meiltä saat myös viherkatot ja muut ekologiset katot. Pyydä meidät kattoremontin kartoituskäynnille Uudessakaupungissa tai Raumalla, niin katsotaan yhdessä, mikä on juuri sinun kiinteistöllesi paras ratkaisu.

Copyright © 2024 Kallio & Virtala Oy