Ekologiset katot ovat ympäristön puolella

Meiltä saat kauniit ja ekologiset katot loiville ja jyrkille katoille. Käytämme ympäristöystävällisiä materiaaleja ja rakennamme myös viherkattoja Varsinais-Suomen ja Etelä-Satakunnan alueella. Tee ekoteko ja ota meihin yhteyttä!

Ekologiset katot valmistuvat Icopal PolarTop Noxitella

PolarTop Noxite pintakermi on markkinoiden ekologisin kateratkaisu. Pintakermin pinnalla on ilmaa puhdistava Noxite-sirote, joka neutraloi ilmasta typen oksidipäästöjä. Typen oksideja päätyy ilmaan liikenteestä, teollisuudesta ja energiantuotannosta. Ne aiheuttavat haittaa ympäristölle ja heikentävät hengitysilman laatua.

PolarTop Noxite on ympäristövastuullisen rakentajan tai remontoijan valinta. Katteissa käytetään myrkytöntä titaanioksidia, joka aktivoituu uv-säteilyn vaikutuksesta ja muuntaa typen oksidit pieneksi määräksi nitraattia. Nitraatti huuhtoutuu pois katolta sadeveden mukana. Lisäksi katteen vaalea väri jäähdyttää rakennusta kesällä, mikä vähentää jäähdytykseen käytettävän energian tarvetta.

Meiltä saat laadukkaasti toteutetut ekologiset katot kaikkiin tarpeisiin. PolarTop Noxite -pintakermi soveltuu täydellisesti ammattikäyttöön. 

Icopal Green -viherkattoratkaisu

Me toteutamme myös näyttävät ja ekologiset viherkattoratkaisut loiville ja jyrkille katoille. Katto on ympäristöystävällinen, sillä se on energiatehokas ja puhdistaa ilmaa. Samalla se suojaa ylimääräiseltä melulta ja pitää katon hyvässä kunnossa. Kasvit tuovat myös ympäristöön viihtyisyyttä.

Kallio & Virtala tukee ekorakentamista

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeä arvo, jota pyrimme tuomaan esiin rakentamisessa ja materiaaleissa. Meille on myös tärkeää huoltaa ja korjata kattoja, jotta ne kestävät mahdollisimman pitkään hyvässä kunnossa. 

Kallio & Virtala on rohkeasti uusiin materiaaleihin ja menetelmiin tarttuva perheyritys. Ekologiset katot ovat työssämme keskeisessä roolissa. On hienoa, että pystymme vaikuttamaan ympäristön hyvinvointiin ja hengitysilman laatuun. Samalla tuemme kestävää rakentamista. Ota meihin yhteyttä, niin neuvotellaan tarpeisiisi ja kiinteistöösi parhaiten sopiva kattoratkaisu.

Copyright © 2024 Kallio & Virtala Oy